1 Niska. Keittoihin ja pataruokiin.
2 Rinta. Uunipataan, pitkään kypsennettäviin ruokiin.
3 Etuselkä. Keittoihin ja patoihin, pitkään haudutettaviin ruokiin.
4 Lapa. Pitkään haudutettaviin ruokiin kuten keittoihin ja patoihin.
5 Etupotka. Keittoihin ja patoihin, pitkä haudutus.
6 Entrecote. Grilliin tai pannulle.
7 Ulkofilee. Pihveihin tai kokonaisena uunissa kypsennettäväksi.
8 Sisäfilee. Erityisesti pihveihin, myös kokonaisena uunissa.
9 Kylki. Grillikylkeä (esikypsennettynä).
10 Kuve eli Flank Steak. Grilliin pihvien tapaan.
11 Ulko- ja pyöröpaisti. Suikalepaistia, palapaistia, merimiespihviä, pitkä kypsennys.
12 Sisäpaisti. Pihviksi, leikkeleeksi, uunipaistiksi, kääryleiksi.
13 Paahtopaisti. Vaikkapa uunipaistiksi.
14 Kulmapaisti. Suikale- tai palapaistiksi, pitkä kypsennys.
15 Takapotka. Vaikkapa osso buccoa uunipadassa hauduttaen.
16 Häntä. Keittoihin ja patoihin, pitkään haudutettaviin ruokiin.